Pocetna stranica O nama Clanstvo Autoskola Servis Kontakt Aktualne novosti Lokacija Najcesca pitanja

Autoškola Auto-klub Koprivnica

POGODNOSTI AUTOŠKOLE "AUTO-KLUB KOPRIVNICA" 14.03.2018

Dragi naši, upišite se u autoškolu i postanite siguran sudionik u prometu! Upisati se možete svaki radni dan od 7 do 16 sati! POGODNOSTI: Predavanja prijepodne i poslijepodne uz suvremenu tehnologiju i moderne metode, Način plaćanja po Vašem izboru, Vlastito prometno vježbalište sa svim potrebnim elementima za stjecanje početnih vještina i kvalitetnu obuku, Osposobljavanje na simulatoru vožnje najnovije generacije, 13 instruktora i 13 automobila na izbor, Osposobljavanje za A, A1, A2, B, BE, C i CE kategorije, Tradicija duža od 70 godina!

 Galerija slika(Klikom na sliku pregledavate galeriju)
 

Simulator vožnje 29.06.2017

U cilju što kvalitetnijeg obučavanja kandidata za vozače vozila nabavljen je najsuvremeniji SIMULATOR VOŽNJE. Simulator vožnje može potpuno prikazati cjelokupno okruženje i uvjete na cesti (znakove, pružanje ceste, pješake, maglu, noć, manji, srednji ili veći intenzitet prometa...) kao i komande za upravljanje vozila. Već početkom mjeseca srpnja krenut će se i obukom na simulatoru.

 Galerija slika(Klikom na sliku pregledavate galeriju)
 

TEČAJ IZ PROMETNIH PROPISA I SIGURNOSNIH PRAVILA 12.04.2018

NOVI TEČAJ AUTO-ŠKOLE AUTO-KLUBA KOPRIVNICA 10.05.2018. Dragi naši, upišite se u autoškolu i postanite siguran sudionik u prometu! Kandidatima koji polože vozački ispit darujemo START PAKET članstva u HAK-U. Početak sljedećeg tečaja 10.05.2018. Upisati se možete svaki radni dan od 7 do 16 sati! Vidimo se! ??..


TEČAJ IZ PROMETNIH PROPISA I SIGURNOSNIH PRAVILA 27.04.2018

NOVI TEČAJ AUTO-ŠKOLE AUTO-KLUBA KOPRIVNICA 10.05.2018. Dragi naši, upišite se u autoškolu i postanite siguran sudionik u prometu! Kandidatima koji polože vozački ispit darujemo START PAKET članstva u HAK-U. Početak sljedećeg tečaja 10.05.2018. Upisati se možete svaki radni dan od 7 do 16 sati! Vidimo se!


O autoškoli

Novosti

Voditelj - predavanja

Učiona

Poligon

Instruktori i vozila

Kategorije

Cjenik

Najčešća pitanja

Kontakt

On-line ispiti

---Znakovi---

Opasnosti

Izričitih naredbi

Obavijesti

Za vođenje prometa

Dopunske ploče

  | aktualno   | autoškola   | servis   | članstvo   | lokacija   | o nama   | kontakt   | česta pitanja(FAQ)  .
Copyrigt (c) by Auto Klub Koprivnica 2017.